Onze school  Groepen  Personeel  Activiteiten  Programma  Fotowebsite  Schoolinfo  OR/MR/GMR  Bestuur  Links  Disclaimer  

Van harte welkom op de website van k.b.s. Erve Hooyerinck.

ingang Erve H.

Door middel van deze website willen we als school kleur bekennen. We willen laten zien wie we zijn als school en wat onze uitgangspunten zijn.
De website is bedoeld als informatiebron voor een ieder, die iets van onze school wil weten. Voor ouders, omdat ze iets willen nakijken. Voor belangstellenden, omdat ze ge´nteresseerd zijn in onze school of omdat ze misschien een keuze voor hun kind moeten maken.
Test1

Klik op het laatste nieuws om snel te zien, wat er gewijzigd is deze maand. Hier staat onder andere de link naar de fotosite www.erve-hooyerinck.zijnalbums.nl. Het benodigde wachtwoord is te vinden in het informatieboekje.
 
 
Bij de totstandkoming en het onderhoud van deze website wordt de uiterste zorgvuldigheid betracht. Lees daarvoor ook de disclaimer. We proberen onze website zo actueel mogelijk te houden. Mocht u desondanks iets missen neemt u dan contact op met de school. Dit kan telefonisch, 074-3762046 of via ons e-mailadres webmaster@erve-hooyerinck.nl .
Eventuele vragen aan de directeur van de school kunnen gericht worden aan het e-mailadres: info@erve-hooyerinck.nl.

 
We wensen u veel plezier bij het lezen en bekijken van onze website en hopen dat u gevonden heeft wat u zoekt.

logo Erve Hooyerinck        Namens alle betrokkenen bij k.b.s. Erve Hooyerinck,
        Geert Ros,
        directeur.

 

Aantal bezoekers: 3659
e-mail ons