Schoolreisjes

Een keer per jaar gaan alle klassen vanaf groep 1 t/m 6 op schoolreisje. Voor de kinderen is dat elk jaar weer een hoogtepunt om samen met de bus op stap te gaan.  

De groepen 1 en 2 gaan naar bekende en kindvriendelijke attracties in de buurt. We werken hierbij met een cyclus van 3 jaar zodat kinderen nooit naar dezelfde attractie gaan gedurende hun kleuterjaren bij ons op school. Zo gaan ze o.a. naar het "Giga konijnenhol" op de Beerze Bulten in Ommen, Megapret in Lievelde en Hof van Eckbergein in Eibergen.

De groepen 3 en 4 werken ook met een cyclus van 3 jaar. Zij gaan o.a. naar de Spelerij in Dieren of naar Schateiland in Zeumeren. Maar ook gaan ze een keer de grens over naar de dierentuin in Rheine. Hier worden alle dieren grondig bekeken en zal uiteraard ook weer lekker gespeeld worden in de speeltuin.

De groepen 5 en 6 werken met een cyclus van 2 jaar. Het ene jaar gaan ze naar het Openluchtmuseum in Arnhem. De kinderen gaan dan terug in de tijd en zien hoe het er vroeger aan toe ging. Het andere jaar gaan ze ook oostwaarts de grens over en kunnen ze zich lekker een helde dag uitleven op de Kettelerhof in Duitsland

De groepen 7 gaan naar klimbos "het Rutbeek" in Enschede

De groepen 8 gaan niet op schoolreisje. Zij gaan op kamp.