Openingstijden

Onze kinderdagopvang is elke werkdag open vanaf 7.30 tot 18.00 uur. De opvang is per dagdeel af te nemen. Daarnaast is vervroeging vanaf 7.00 uur en verlenging tot 18.30 uur mogelijk.
De Peuteropvang is open op maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdagmorgen vanaf 8.30 uur tot 11.30 uur (vervroeging vanaf 7.30 uur en verlenging na 11.30 uur kan aangevraagd worden).

De school start om 8.30 uur en gaat om 14.15 uur uit. Groep 1 en 2 zijn op woensdag en vrijdag vrij vanaf 11.45 uur, groep 3 en 4 zijn op vrijdag vrij vanaf 11.45 uur.
Onze voor- en naschoolse opvang sluit aan op de schooltijden van de school. Tijdens vakantieweken is de opvang geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Ook hier is vervroeging of verlenging mogelijk.
Heeft u niet elke week opvang nodig, maar af en toe of alleen in de vakantie? Dat kan ook! We kennen een 40 weken aanbod en/of en vakantieaanbod voor 6, 9 of 12 weken. Daarnaast is incidentele opvang ook mogelijk. De buitenschoolse opvang in schoolweken is tot 18.00 uur geopend.
Onze buitenschoolse opvang kenmerkt zich door een gezellige, veilige en huiselijke sfeer. De kinderen kunnen na een dag hard werken op school even lekker ontspannen op een manier die bij hen past. We bieden de kinderen daarnaast een leuk en gevarieerd aanbod passend bij hun leeftijd. Kinderen hebben de mogelijkheid om samen te spelen. Maar ze kunnen ook deelnemen aan de dagelijkse activiteit die wij aanbieden. Ze hebben de mogelijkheid om actief, creatief of sportief in de mooie buitenruimtes bezig te zijn. Hierbij proberen we altijd zoveel mogelijk en in overleg, aan te sluiten bij school.

Aanmelden of meer informatie?
Wilt u zich direct aanmelden of wilt u nog wat meer informatie? Op onze contactpagina kunt u met uw vragen bij ons terecht. 
Hier kunt u uw kind aanmelden.