Kinderopvang is meer dan opvang alleen!

Naast het bieden van liefdevolle en veilige opvang richten wij ons op de mogelijkheden en kansen van ieder kind, om zich in eigen tempo en op eigen wijze te ontwikkelen. Uit vele onderzoeken blijkt dat kinderen door te spelen vaardigheden en kwaliteiten ontwikkelen die cruciaal zijn voor de voorbereiding op school en later bepalend zijn voor schoolprestaties.

Bij Kind Centrum Erve Hooyerinck willen we dolgraag kinderen de ruimte bieden om zich groot te spelen. Onze kinderopvang biedt kinderen een ultiem laboratorium dat van groot belang is voor nu en straks. Elke dag staan onze experts te popelen om de speelruimte van kinderen te vergroten en te verrijken. En elke dag zien zij kinderen die spelend, in hun eigen tempo, zichzelf en de wereld om zich heen ontdekken. Deze basis daarvoor wordt gelegd in onze eerste zes jaren. Wanneer hun persoonlijke en sociale ontwikkeling zover is, hebben kinderen in hun hoofd alle ruimte voor het schoolse leren.

IKC Erve Hooyerinck heeft een eigen kinderopvang 'vleugel', zodat de lijnen met alle groepen even kort zijn. Wij leiden je heel graag een keer geheel vrijblijvend rond op onze mooie Kindcentrum, zodat jij de sfeer kan proeven en wij nog veel meer vragen van jou kunnen beantwoorden. Want jouw gevoel over onze opvang moet goed zijn! Onder de knop 'groepen' vind je meer informatie over de verschillende opvangsoorten. Wil je direct een rondleiding aanvragen of je aanmelden dan klik je hier