Uw kind aanmelden

Als u net zo enthousiast geworden bent over IKC Erve Hooyerinck als dat wij dat zijn, dan kunt u hier uw kind aanmelden.

Kinderopvang
U kunt uw kind vanaf 0 jaar aanmelden bij onze kinderdagopvang. Uw kind van 2 tot 4 jaar kunt u aanmelden voor de peutergroep en kinderen vanaf 4 jaar kunt u aanmelden voor onze buitenschoolse opvang.
U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons mooie IKC en om sfeer te komen proeven. Mocht u uw kind direct willen aanmelden dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Basisschool
De kinderen die zijn aangemeld, kunnen op vierjarige leeftijd op school instromen. De leerplicht gaat in op het moment dat kinderen 5 jaar worden.
Neem gerust contact op: info-ervehooyerinck@stichtingbrigantijn.nl of via T 074 37 62 046.

Wanneer u uw kind aanmeldt, ontvangt u van ons bericht over wanneer ze officieel naar school mogen. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden we kinderen van bijna 4 jaar de mogelijkheid om een paar momenten te kunnen wennen.

Wanneer u uw kind in de loop van het schooljaar aanmeldt, kunt u contact opnemen met de directeur. Zo kunnen ouders zich oriënteren op IKC Erve Hooyerinck en kunnen er afspraken gemaakt worden om de overgang naar onze school zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het aanmeldingsformulier is bestemd voor nieuwe ouders of verzorgers die hun kind willen inschrijven op onze school:
Zie Downloads